APADRINAMENT LECTOR A LA BIBLIOTECA

FotoJet Collage 01

En la biblioteca seguim amb les dinàmiques lectores i co-actuant amb l’alumnat del nostre poble. Avui ens han acompanyat els alumnes de 6é. i 1er. de primària del Col·legi Públic Sant Antoni per a realitzar l´apadrinament lector.
Aquesta activitat ens agrada moltíssim.  Consisteix en emparellar xiquets de cursos avançats de primària, que seran els padrins-lectors, amb alumnes mes xicotets,  primers lectors, i que per descomptat, seràn els fillols. Junts van emprendre la gran aventura de llegir contes per a realitzar activitats de comprensió lectora.
Per a realitzar l´activitat, adquireixen un compromís mutuament, pel qual uns prometen buscar llibres divertits i emocionants i preparar-se la lectura amb passió.  I els menuts es comprometen a escoltar, guardar silenci i prestar atenció al seu padrí.
Amb aquesta activitat, fomentem, no solament el gust per la lectura, sinó que a més, aprenen a ser responsables i respectuosos amb els llibres i els companys.
Els padrins lligen amb deteniment i posant el màxim interès el llibre escollit als seus fillols. Els més xicotets desprès podràn realitzar la fitxa lectora i seguir el curs del seu termometre-lector, marcant els llibres que van llegint.
El compromis s´adquirix durant tot el curs mitjançant la firma d´un contracte que el guardarà el professor, per la qual cosa esta activitat pot realitzarse en qualsevol lloc adecuat per a la lectura fins l´estiu.
Vos deixem les fotografies més interessants de hui.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s