HUI ENS VISITEN CP. SANT ANTONI

la foto 1

Hui  hem tingut el plaer de gaudir amb els alumnes de tercer i de quart de primaria del Col·legi Sant Antoni. En aquesta primera visita els hem explicat el funcionament de les nostres instal·lacions així com l’ús dels documents disponibles en préstecs. Recalquem la importància del carnet de la biblioteca, el qual ens permet l’accés als nostres llibres, pel·lícules, revistes, comics, etc..en definitiva és la porta d’entrada al nostre món de fantasia.
Aquesta primera trobada, és vital per a familiaritzar-nos mútuament, nosaltres perquè a poc a poc anem coneixent-los, (ja formen part de la nostra gran família de lectors) i ells perquè es desemboliquen de forma més independent per la nostra biblioteca. I també ha servit per a retrobar-nos amb vells amics del nostre centre de Sant Antoni, el qual esperem poder reobrir en breu.
Com veieu, en el curt espai que hem estat junts, han pogut visionar llibres de diverses temàtiques, així com posar al dia el seu carnet lector o arreplegar una sol·licitud per a poder formar part de la nostra xarxa bibliotecària.
Estem segurs que realitzarem més activitats junts, així que BENVINGUTS.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s